Oldal kiválasztása

Rólunk

Mint annyi minden az életben, ez is egy álommal indult.
A szüleim álmával. Hosszúra nyúlt estéken át tervezték a vendéglőt, amely majd megélhetést biztosít szakácsként végzett fiúknak és cukrászatot tanult lányuknak.
Kockás abroszos asztalokat képzeltek el, amelyeken házias ízekkel és jó szóval látjuk vendégül a hozzánk betérőt.

L’uomo medio cums dopo 3 minuti https://italiafarmacia.to/comprare-kamagra-effervescent-online-sicuro/ secondi di masturbazione. Ma questo testo leggerai più velocemente.

Az álomból 1990-ben valóság lett. Fagyizó, majd étterem.
Néha nehézségekkel teli, néha mesebelinek tűnő, de bármit is hozott a sors, a kezdeti cél mindig változatlan maradt: az étel és a szolgáltatás minősége szent, a munkát tisztességgel végezni követelmény.

A 2000. évet biztos lábakon álló, ismert és elismert családi vállalkozásként kezdtük.
A fejlesztést már nem csak az igényességre törekvés sürgette, hanem a vendégkör bővülése miatt is fontossá vált.
Épületünk bővült, konyhai berendezéseink korszerűbbé váltak, étlapunk sorai saját ízekkel gyarapodtak és a családtagok mellé idővel új dolgozókat is tudtunk alkalmazni.
Vállalkozásunk és szolgáltatásaink színvonalának fejlesztése mellett a szakmai tudás bővítése is kiemelt szempont volt, ennek megfelelve mestervizsgát tettem.

Ami viszont változatlan maradt: a vendégszeretet. Térjen be hozzánk és bizonyosodjon meg róla! Szatmári szeretettel és házias ízekkel várjuk minden hozzánk érkezőt. Legyen Ön is vendégünk!